Johan Norman ny styrelseledamot i Botnia Exploration

(AktieTorget: BOTX). Advokat Johan Norman valdes in som ny styrelseledamot i Botnia Exploration på årsstämman den 4 maj 2016. Johan är en av Sveriges främsta advokater inom sina verksamhetsområden och tillför ytterligare kompetens inom framförallt tillståndsfrågor.

– En av våra viktigaste uppgifter under de närmaste åren är att säkerställa miljödom över vårt planerade gruvprojekt i Vindelgranseleområdet. Johan Norman har en erfarenhet och ett kunnande som vi kommer att ha stor nytta av, säger Bengt Ljung, VD för Botnia Exploration.

– Det är en stor ära för mig att ansluta till Botnia Exploration. Gruvindustrin och vattenkraften är två svenska basnäringar som mycket väl kan anpassas till en småskalig, miljövänlig och samtidigt mycket lönsam verksamhet om man gör på rätt sätt – och Botnia är ett mycket välskött bolag, säger Johan Norman.

Johan Norman är född 1958 och har cirka 30 års juridisk erfarenhet av miljö- och vattenrätt, plan- och byggrätt, energirätt, vattentjänster och komplex speciell fastighetsrätt.

Johan är advokat och delägare i Lindskog Malmström Advokatbyrå och har tidigare haft liknande roller på Delphi & Co, Baker & McKenzie Advokatbyrå och Sigvard Normans Advokatbyrå.

För ytterligare information kontakta:
Bengt Ljung, VD – Botnia Exploration
Telefon: +46 705 431605
E-post: info@botniaexploration.com

Publicerad i Nyhetsarkiv