Pressmeddelanden


Thomas Ljung på Botnia talar på gruv- och mineralkonferens

Publicerad den

Den 30-31 januari anordnas den sjunde upplagan av konferensen ”Framtidens Gruv- och Mineralindustri” på Grand Hôtel i Stockholm. På plats finns en rad experter, politiker och branschföretag. En av talarna den 30 januari är Thomas Ljung som är CFO på Botnia Exploration.

Ämnet för Thomas föredrag är ”Botnia Exploration – The journey from gold exploration towards mining”. Det handlar om bolagets resa sedan starten för tio år sedan och planerna att bedriva småskalig guldbrytning i Vindelgransele, Västerbotten.

Konferensen är en årlig branschsammankomst och arrangeras av Georange, Nordic Publishing och SGU. Mer information finns på www.framtidensgruvochmineral.se.

För ytterligare information kontakta:
Thomas Ljung, CFO – Botnia Exploration
Telefon: +46 708 550150
E-post: thomas.ljung@botniaexploration.com

Botnia Exploration Holding AB (publ) är ett prospekteringsbolag med målsättningen att driva småskalig gruvbrytning med fokus på guld och basmetaller i Sverige. Bolaget är listat på AktieTorget (BOTX). För ytterligare information besök bolagets hemsida www.botniaexploration.com.


Se nyhet

Registrera dig för nyheter och pressmeddelanden från Botnia Exploration
Som prenumerant kommer vi att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra beställningen. Du hittar Botnia Explorations integritetspolicy här.