Pressmeddelanden


Botnia Exploration presenterar på Digitala Aktiekvällen 16 november, 2022

Publicerad den

Botnia Exploration ser stora möjligheter till att öppna vår guldgruva Fäbodtjärn under 2023. Vi kommer nu att berätta mer om våra framtidsplaner och den kommande företrädesemissionen.

Den 16 november 2022 kl. 19:00 - 19:30 medverkar Botnia Exploration på Aktiesparararnas evenemang Digitala Aktiekvällen. Verkställande direktör Thomas Söderqvist kommer att presentera Botnia Exploration och tillsammans med CFO Thomas Ljung svara på era frågor till bolaget.

Botnia Exploration inbjuder dig som journalist, analytiker och aktieägare att ta del av presentationen live på webben, via www.aktiespararna.se/tv/live. Evenemanget är öppet för alla och krävet inget medlemskap hos Aktiespararna. Ingen anmälan krävs för att följa evenemanget digitalt.

Passa på att ställa dina frågor till presentatören, genom att skicka ett sms till 079-347 98 45 eller maila till event@aktiespararna.se. Dina frågor kommer att förmedlas av Aktiespararnas moderator i samband med frågestunden efter presentationen. Du kan skicka in dina frågor redan nu eller i samband med presentationen.

INFORMATION
När: 16 november 2022 kl. 19:00 - 19:30
Var: www.aktiespararna.se/tv/live

För ytterligare information kontakta:
Thomas Söderqvist, t.f. VD – Botnia Exploration Holding AB (publ)
Telefon: +46 70 294 24 00
E-post: thomas.soderqvist@botniaexploration.com

Botnia Exploration Holding AB (publ) är ett prospekteringsbolag med målsättningen att driva småskalig gruvbrytning med fokus på guld och basmetaller i Sverige. Bolaget är listat på Nasdaq First North Growth Market (BOTX). Erik Penser Bank AB är Certified Adviser till bolaget. Telefon: 08-463 83 00. E-post: certifiedadviser@penser.se. För ytterligare information besök bolagets hemsida www.botniaexploration.com.


Läs nyhet (pdf)

Registrera dig för nyheter och pressmeddelanden från Botnia Exploration
Som prenumerant kommer vi att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra beställningen. Du hittar Botnia Explorations integritetspolicy här.