Midnattssol i GULDRIKET

Nu börjar det bli dags att planera in årets Botniadagar som går av stapeln den 9-10 juni 2011! Precis som förra året kommer vi att bli guidade av Botnias erfarna blockletare och geologer och få uppleva naturen och geologin på nära håll.

Dagarna före pingst tar Botnia Exploration med sig aktieägarna ut i Västerbottens marker. Deltagarna utlovas ett välfyllt tvådagarsprogram med besök i Dragon Minings guldgruva Storliden och en titt på Botnia Explorations planerade provbrytningsområde Vargbäcken. 

9 juni
Deltagare som anländer med flyg hämtas med buss på flygplatsen i Lycksele.? Flyget från Stockholm anländer kl 10.40. 

Preliminärt inleds dagen  med ett besök i Dragon Minings guldgruva Storliden och deras anrikningsverk samt förhoppningsvis besök på det diamantborrningsplatsen av det gemensamma samarbetsprojektet Harpsund mellan Botnia och Dragon Mining. Se rapport från detta projekt i pressmeddelandet den 12 maj.? Därefter fortsätter resan till Vindelgransele med ett besök i bearbetningskoncessionen Vargbäcken. ??Vi äter lunch ute i skogen. ?Middag och övernattning sker på Malå Hotel.

10 juni
Dagen inleds med ett studiebesök på Sveriges Geologiska Undersökning (SGU) i Malå.  Därefter, i mån av tid, görs ett besök hos Malå Geoscience. ??Vi avslutar dagen med lunch. Därefter avgår buss till flygplatsen. 

Planera in flyg på morgonen den 9 juni till Lycksele. Återresa till Stockholm på eftermiddagen den 10 juni. Följande flighter finns tillgängliga:

Next Jet:
2n 442/ 9 juni Arlanda Lycksele 09.00-10.25
2n 443/10 juni Lycksele Arlanda 16.35-18.00

Antalet platser är begränsat så anmäl ert intresse så snart som möjligt. 

Resan bekostas av var och en till självkostnadspris.

Anmälan:
Kontakta Botnia Exploration, info@botniaexploration.com?, tel 08 – 635 25 15.

 

Publicerad i Nyhetsarkiv