Planerad prospekteringsdag för våra aktieägare…och andra intresserade!

Då många av våra aktieägare önskat en prospekteringsdag i något av våra intressanta områden har vi beslutat att arrangera detta.

Vik den 17-18 juni för en prospekteringsaktivitet med Botnia Exploration! Vi återkommer med detaljer men planerna är att anordna ett par intressanta dagar koncentrerat till Malå i Västerbotten. Rum på Malå Hotell är förbokat för natten mellan torsdagen den 17 till fredagen den 18 juni. Redan nu har 20 personer anmält sig för övernattning på Malå Hotell.

Många är intresserade att komma med bil men vi har också diskussioner med ett Artic Buss i Malå som förbereder hämtning vid Skellefteå flygplats på morgonen den 17 juni samt återresa till Skellefteå på fredag eftermiddag den 18 juni.

Programmet i stort bygger på platsbesök i Vindelgransele där flera av våra intressanta bearbetnings-och undersökningstillstånd ligger. Med Göran Petersson , Torbjörn Grahn och Ingemar Åslund  i spetsen kommer ni att få en intressant dag i malmletandets intressanta konst.

Efter middag på Malå Hotel kommer vi på fredagen att besöka SGU och under ledning av enhetschefen Christina Lundmark få ytterligare kunskaper om geologi och mineralogi.
Kostnaderna kommer att ligga på självkostnadspris men jag kan lova ett spännande program och kanske starten till en Botnia Exploration-tradition!

Då jag tyvärr ej har e-mejl adresser till alla våra mer än 6000 aktieägare gör jag därför detta första upprop på hemsidan.

Om ni är intresserade, skriv  ett mail till bengt.ljung@botniaexploration.com. Jag kommer då att återkomma direkt med detaljerade planer.

Väl mött och hoppas vi ses i juni…i midnattssoltid!

Mvh
Bengt Ljung, VD, Botnia Exploration

Publicerad i Nyhetsarkiv